Lievens & Co
In good company

Lievens & Co is een fiscaal, juridisch en financieel advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers en hun ondernemingen bij overnames, fusies, reorganisaties, vastgoedprojecten, waarderingen, familiale overdracht en successieplanning. Daarnaast ondersteunen wij u op het vlak van accountancy & fiscaliteit.

Lees meer

We houden u graag
op de hoogte

06/12/2022

(Laten) participeren in een onderneming doe je zo!

Speel je met het idee om een key-medewerker te laten participeren in je bedrijf of ben je zelf op zoek naar een participatie in een bestaand bedrijf? In dit seminarie van 1 dag focussen we ons op hoe je kan participeren of laten participeren in een onderneming : Hoe ziet zo’n traject er uit en hoe pak je dit best aan?  En wat zijn de meest voorkomende structuren?

 

 

Lees meer
14/10/2022

Seminarie "Hoe en wanneer de meerwaardecreatie van uw bedrijf overhevelen naar de privésfeer?"

Elke succesvolle ondernemer/bedrijfsleider worstelt met de vraag hoe en wanneer hij/zij de meerwaardecreatie van het bedrijf kan overhevelen naar de privésfeer.

Lees meer
04/10/2022

Seminarie "Investeren in vastgoed"

Deze opleiding bespreekt aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe u de aankoop en het bezit van vastgoed fiscaal en financieel kunt optimaliseren, met bijzondere aandacht voor nieuwe wetgevende evoluties.  Ook de waardebepaling van vastgoed komt aan bod.

Lees meer
27/09/2022

Nieuws van onder de Spaanse zon

Vorige week, op 21 september 2022, werd in Andalusië(*) een nieuwe wet gepubliceerd die de vermogensbelasting in deze regio afschaft. Deze afschaffing van de vermogensbelasting in Andalusië gaat in vanaf dit jaar (het fiscale jaar 2022).

Lees meer
13/09/2022

MGI International tax seminar

In 2020 we were hit with the pandemic and all plans were put on hold, but we are delighted to be adding this to the 2022 event calendar.

Lees meer
09/09/2022

Seminarie "Het nieuwe goederenrecht in de praktijk"

Kennismaking met het (nieuwe) goederenrecht en de belangrijkste juridische begrippen

Lees meer

Schrijf u in op onze nieuwsbrief