Lievens & Co
In good company

Lievens & Co is a tax, legal and financial consultancy firm that specializes in assisting entrepreneurs and their businesses with takeovers, mergers, reorganizations, real estate projects, valuations, family transfers and inheritance planning. In addition, we help you with your accountancy & taxation.

Read more

You can count on us to keep you
up to date

06/12/2022

(Laten) participeren in een onderneming doe je zo!

Speel je met het idee om een key-medewerker te laten participeren in je bedrijf of ben je zelf op zoek naar een participatie in een bestaand bedrijf? In dit seminarie van 1 dag focussen we ons op hoe je kan participeren of laten participeren in een onderneming : Hoe ziet zo’n traject er uit en hoe pak je dit best aan?  En wat zijn de meest voorkomende structuren?

 

 

Read more
14/10/2022

Seminarie "Hoe en wanneer de meerwaardecreatie van uw bedrijf overhevelen naar de privésfeer?"

Elke succesvolle ondernemer/bedrijfsleider worstelt met de vraag hoe en wanneer hij/zij de meerwaardecreatie van het bedrijf kan overhevelen naar de privésfeer.

Read more
04/10/2022

Seminarie "Investeren in vastgoed"

Deze opleiding bespreekt aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe u de aankoop en het bezit van vastgoed fiscaal en financieel kunt optimaliseren, met bijzondere aandacht voor nieuwe wetgevende evoluties.  Ook de waardebepaling van vastgoed komt aan bod.

Read more
13/09/2022

MGI International tax seminar

In 2020 we were hit with the pandemic and all plans were put on hold, but we are delighted to be adding this to the 2022 event calendar.

Read more
09/09/2022

Seminarie "Het nieuwe goederenrecht in de praktijk"

Kennismaking met het (nieuwe) goederenrecht en de belangrijkste juridische begrippen

Read more
10/06/2022

Advies voor elk scharniermoment van familiale ondernemers

Familiebedrijf Lievens & Co blijft investeren in bijkomende expertise.

Familiebedrijven vormen het kloppende hart van de Belgische economie. De jongste tijd is de markt van familiale ondernemingen volop in beweging door de uitstroom van babyboomers, terwijl investeerders meer dan ooit opportuniteiten zoeken. Het kantoor Lievens & Co, met hoofdzetel in Brugge, adviseert familiale ondernemers op elk scharniermoment in hun leven en in dat van hun onderneming.

 

Read more

Subscribe to our newsletter