Over ons

Lievens & Co
In good company​

Lievens & Co is een onafhankelijk juridisch, fiscaal en financieel advieskantoor met kantoren in Brugge, Brussel en Antwerpen. Wij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en hun ondernemingen op het vlak van overnames, fusies, splitsingen, familiale regelingen, vastgoedstructurering, successieplanning, etc. Daarnaast bieden wij ondersteuning op het vlak van accountancy & fiscaliteit.

Persoonlijke aanpak

Ons multidisciplinair team van juristen, accountants & belastingconsulenten biedt ondernemers één aanspreekpunt voor gespecialiseerd advies op alle scharniermomenten. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan andere beroepsbeoefenaars (advocaten, revisoren, accountants) bij specifieke vragen en second opinions.

Gespecialiseerd advies

Elke consultant van Lievens & Co specialiseert zich in een bepaald deelgebied. Met die specifieke kennis ondersteunt hij collega's. Spontaan overleg en samenwerking staan daarbij centraal. Bovendien zijn onze consultants breed inzetbaar bij verschillende types van opdrachten. Op die manier garanderen wij u een persoonlijke aanpak met erg gespecialiseerd advies.

Proactief

Lievens & Co wil meedenken met u als ondernemer. Wij reiken oplossingen aan én helpen ze ook implementeren. Onze werkwijze is pro-actief en beperkt zich niet tot het aanpakken van enkel de actuele problemen. De samenwerking met externe professionals zorgt bovendien voor een voortdurende stroom van ideeën en kennis.

Team Brugge

Ludo Lievens
vennoot
Ludo Demeulenaere
vennoot
Frédéric Lievens
vennoot
Dries Bertrem
vennoot
Stefaan
gecertificeerd accountant
Thomas
fiscaal accountant
Isabel
belastingadviseur
Céline
accountant-belastingadviseur
Tine
accountant-belastingadviseur
Annelies
juriste
Steven
jurist-belastingadviseur
Elyne
family office
Loes
juriste
Dylan
dossierbeheerder
Birgitt
belastingadviseur
Sara
accountant-belastingadviseur
Flore
secretariaat
Michèle
dossierbeheerder
Astrid
juriste
Lore
juriste
Sara
accountant-belastingadviseur
Amber
junior accountant
Kaat
secretariaat
vacature

Team Antwerpen

vacature
Tine Vervoort
An Vervoort
Frédéric Lievens
Claire
Merve
Houda
Josine
Marie
Hares
Ranee
Meriyam

Schrijf u in op onze nieuwsbrief